Brands

The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkayritys. Yritys toimii yli 60 maassa eri puolilla maailmaa, ja liikkeitä on yhteensä yli 3000. Suomessa on tällä hetkellä 27 The Body Shop -myymälää sekä verkkokauppa. The Body Shop tarjoaa yli 900 kosmetiikkatuotetta naisille ja miehille. Valikoima koostuu ihon- ja hiustenhoitotuotteista sekä meikeistä. Suurin osa The Body Shopin ihon- ja hiustenhoitotuotteista on kasvipohjaisia.
Yrityksen perustaja, brittiläinen Anita Roddick (1942-2007) oli yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista liikenaisista. Hän perusti ensimmäisen The Body Shopin Iso-Britanniaan vuonna 1976, ja franchising-periaatteen omaksunut yritys laajeni hyvin nopeasti eri maihin.
Suomessa The Body Shop on toiminut vuodesta 1981 lähtien. Nykyinen Suomen maahantuoja Bodim Port Oy perustettiin vuonna 1987. The Body Shop tunnetaan eettisen liiketoiminnan kansainvälisenä uranuurtajana. Keskeisiin toimintaperiaatteisiin kuuluu kosmetiikan eläinkokeiden vastustaminen, oikeudenmukainen kaupankäynti köyhien yhteisöjen kanssa, ympäristönsuojelu ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen.
The Body Shopilla oma yhteisökaupan ohjelma (Community Trade). Yhteisökaupan piiriin kuuluu nykyisin 36 alihankkijaa 23 eri maasta. Yhteisökauppa aloitettiin vuonna 1986.

@thebodyshopsuomiofficial

thebodyshop.fi
Tiedustelu: info@thebodyshop.fi
Saatavuus: http://thebodyshop.fi/fi/yritys/ota-yhteytta

Näytä tuotteet