Brands

SKINCITY ON IHONHOITOKLINIKKASI NETISSÄ
Skincity on ihonhoitoklinikka netissä, joka tarjoaa tarkoin harkitun valikoiman ammattikosmetiikkaa sekä meikkejä. Ainutlaatuinen konsepti erottuu pienillä yksityiskohdillaan. Aina markkinoiden edistyksellisimmät ihonhoitotuotteet, ainutlaatuiset ihotestit analyyseineen, huolellisesti pakatut lähetykset ja ilmaiset näytteet jokaisen tilauksen mukana, takaavat asiakkaille yhtä hyvää palvelua, kuin hän asioisi liikkeessä. Skincity on myös erityisen ylpeä asiantuntevasta asiakaspalvelusta, joka koostuu vain ja ainoastaan sertifioiduista kosmetologeista.

MAKETHEMAKE
MAKETHEMAKE ”makeup-infused skincare” yhdistää aktiivisen ihonhoidon ja ihoa korostavan meikin. Skincityn perustaman meikkisarjan tuotteet keskittyvät hoitamaan eri ihotyyppejä ja -ongelmia, unohtamatta upeaa lopputulosta. Kaikki sarjan tuotteet ovat suunniteltu kosmetologien kokemuksen, ammattitaidon ja tietotaidon sekä asiakkaiden antamien palautteiden pohjalta. Sarjan tuotteet sisältävät korkean pitoisuuden tieteellisesti todistettuja aktiiviaineita, joiden tarkoitus on jatkaa ihonhoitorutiinia, jossa viimeisenä vaiheena ovat ihonhoidolliset meikit. MAKETHEMAKE:n valikoimaan kuuluvat myös laadukkaat ja synteettiset meikkisiveltimet. MAKETHEMAKE-sarja on Cruelty free.

SKINCITY skincare
SKINCITY skincare on Skincityn ensimmäinen oma ihonhoitosarja. SKINCITY skincare on ammattitason ihonhoitoa, jota on suunniteltu asiakkaidemme toiveiden pohjalta ja kehitetty yhdessä kokeneiden kosmetologiemme sekä parhaiden ruotsalaisten kemistien kanssa. Kaikki sarjan tuotteet on valmistettu Ruotsissa arvostetuilla valmistajilla, joilla on kokemusta johtavista ihonhoitotuotteista. Jokaisella tuotteella on selkeä tarkoitus - tavoitteena on saada tuloksia, mutta myös säilyttää sekä jälleenrakentaa ihon suojakerrosta, jotta iho pysyy terveenä ja hyväkuntoisena. SKINCITY skincare kehitettiin, jotta kaikki voivat saada täydellisesti sopivan ihonhoitorutiinin, ilman että itse tarvitsee olla ihonhoidon ammattilainen. Tämä on myös SKINCITY skincare -ihonhoitosarjan sanoma - Advanced Skincare Made Easy.

@skincitysuomi

skincity.com/fi/ 
Tiedustelunumero: 0800 121 311 (arkisin 10 - 17) / info@skincity.fi
Saatavuus: skincity.com/fi/
Ihotesti: https://www.skincity.com/fi/ihotesti

Näytä tuotteet